Hoppa till huvudinnehåll
Annica Johansson utanför Tiohundra AB:s lokaler på Roslagsgatan i Norrtälje.

Ekonomidirektör Annica Johansson går till Region Gävleborg

Tiohundras ekonomidirektör Annica Johansson lämnar sin tjänst för att istället bli ekonomidirektör i Region Gävleborg.

​– Annica Johansson har bidragit med stor kunskap och bred kompetens i utvecklingen av Tiohundra och Norrtäljemodellen, inte minst tack vare sin erfarenhet från arbete i såväl Region Stockholm som Norrtälje kommun. Jag beklagar att Annica väljer att sluta, men önskar henne varmt lycka till med sitt nya, viktiga uppdrag och gratulerar Region Gävleborg till en mycket lyckad rekrytering, säger Tiohundras VD Peter Graf.

”Värdefulla erfarenheter”

Göran Angergård, regiondirektör i Region Gävleborg, lyfter fram Annica Johanssons bakgrund som en viktig anledning till rekryteringen.

– Vår nya ekonomidirektör har bra erfarenheter från tidigare jobb som kan komma till nytta och bli värdefulla för Region Gävleborgs utveckling, inte minst i vår samverkan med länets kommuner, säger Göran Angergård.

”Blandade känslor”

Annica Johansson tillträdde sin tjänst 2019 och har tre månaders uppsägningstid.

– Det är med mycket blandade känslor jag har tagit beslutet att lämna Tiohundra. Det har varit två roliga, intressanta och utmanande år, och jag har trivts mycket bra från första stund, inte minst tack vare alla fantastiska medarbetare på ekonomiavdelningen och i verksamheterna, säger Annica Johansson.

Rekrytering av en ny ekonomidirektör påbörjas inom kort.

Senast uppdaterad
2021-04-27