Hoppa till huvudinnehåll
Bilder från olika verksamheter i Tiohundra med logga där det står Tiohundrapodden

Första avsnittet av Tiohundrapodden ute

Nu drar Tiohundra i gång en ny poddsatsning, med fokus på innovation, smarta arbetssätt och spännande människor inom vård och omsorg. Först ut att intervjuas är Peter Graf som bland annat berättar om vad det är som driver honom att stanna kvar som VD.

En av initiativtagarna till podden är Helena Hvitfeldt, som är FoUUI-chef, och ansvarig för utvecklingsarbetet i Tiohundra. Det är också hon som gör många av intervjuerna i podden. 

– Tanken med podden är att skapa en kanal där vi kan lyfta viktiga ämnen som Tiohundra arbetar med, och vi hoppas såklart på många lyssnare! Vi riktar oss till invånarna i Norrtälje, kollegor inom och utanför Tiohundra och alla som är intresserade av utvecklingen av vården och omsorgen, säger Helena Hvitfeldt.

I första avsnittet intervjuas Peter Graf, som berättar om varför han har stannat så länge som VD, hur det kommer sig att ingen annan i Sverige gör som Tiohundra och vad han grubblar på just nu.
Framöver utlovas en bra blandning av vård och omsorg, chefer och medarbetare i olika yrken. 

– Vi kommer möta spännande personer i podden som berättar om exempelvis sin roll, ett projekt eller intressanta och viktiga erfarenheter de har med sig, säger Helena Hvitfeldt.​

Senast uppdaterad
2021-10-13