Hoppa till innehåll

Tiohundra – en unik arbetsgivare

Tiohundra är Norrtälje kommuns största arbetsgivare. Vi erbjuder våra kunder allt från akutsjukvård till hemtjänst och personlig assistans.

Tre kvinnliga fysioterapeuter ler mot kameran i sjukhuskläder.

Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige.  Det gör att vi har flera olika verksamhetsområden inom samma organisation.

Med det ökar möjligheterna att kunna erbjuda våra medarbetare delade tjänster eller att byta tjänst från till exempel primärvården till Norrtälje sjukhus eller tvärtom.

Attraktiv arbetsgivare

Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. 

Norrtäljemodellen – en förebild

Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Jobba i Norrtälje

Att jobba i Norrtälje innebär vistelse i en idyllisk stad med stort utbud av butiker, caféer, kultur- och naturupplevelser. Kommunen är med sina 10 909 öar Sveriges örikaste kommun. Funderar du på att söka ett jobb i Tiohundra och flytta till Norrtälje kan du använda vår rekryteringslots.

Rekryteringslots

Perfekt pendlingsläge

Staden ligger vid en havsvik, omkring sju mil från Stockholm och lika långt från Uppsala. Med den väl utbyggda busstrafiken tar det omkring en timme att åka från Tekniska högskolan i Stockholm till Norrtälje. Från Täby tar det en halvtimme med bil och ca 40 minuter med buss till Norrtälje.

Två röntgensjuksköterskor (en man och en kvinna), tittar koncentrerat in i datorskärmar. De har sjukhuskläder på sig.

Alla lediga jobb hos oss

Dags att prova något nytt? Ta en titt på alla våra lediga jobb. Välkommen med din ansökan!

Fyra personer klädda i vårdkläder ser glada ut och vinkar.

Visste du det här om Tiohundra?

Läs mer om oss som företag och vad vi står för.

Senast uppdaterad
2024-01-11