Hoppa till innehåll

Hamnkompaniet – en del av Fokushuset

Kvinna pekar mot insektshotell på vägg
Telefon

Öppettider

Måndag-torsdag kl 8-16

Besöksadress

Kyrkogatan 11, ingång från Lilla Brogatan. Ring på klockan för att öppna grinden.

Välkommen till Hamnkompaniet

Hamnkompaniet i Norrtälje är ett socialt arbetskooperativ som funnits sedan 1992 där medlemmarna erbjuds ett meningsfullt arbete utifrån sin egen förmåga och takt. Vi erbjuder en god variation och meningsfullt arbete för dig med psykisk ohälsa.

Hos oss kan du få stöd i att uppnå någon form av förändring. Förändringen kan till exempel vara att öka din aktivitetsnivå, bryta isolering, få struktur på dagen och/eller att komma vidare till annat arbete.

Omtanke och respekt

En viktig del av vår verksamhetsidé är att du som medarbetare är aktiv i planeringen och utformningen av ditt arbete. Vi vill att vår verksamhet ska kännetecknas av öppenhet, trygghet och ansvarstagande. Alla ska bemötas med omtanke och respekt.

Så arbetar vi

Enda kravet för dig som börjar på Hamnkompaniet är att du har någon form av kontakt inom psykiatrin, men det behövs inget biståndsbeslut. Efter en prövotid erbjuds du att bli medlem i föreningen Hamnkompaniet.

Tecknade händer i olika färger möts i cirkel

Välkommen till Fokushuset

Fokushuset för beroende och psykiatri erbjuder olika former av individuella samtal, gruppsamtal och aktiviteter för ett fungerande liv.

En man står i en busskur på en gata i en stad.

Så söker du hjälp

Det finns olika sätt att kontakta vården om du mår psykiskt dåligt eller har problem med beroende. Här hittar du information om hur du kan gå till väga.

Senast uppdaterad
2022-09-19