Hoppa till innehåll

Dagverksamhet bryter isoleringen

Tiohundra erbjuder två typer av dagverksamheter i Norrtälje kommun;

Vår målsättning är att bemöta dig som gäst i enlighet med Tiohundras värderingar delaktighet, respekt och trygghet och skapa en aktiv och meningsfull tillvaro.

Dagverksamheten har ett utbud av olika aktiveter som stimulerar till social gemenskap med andra samtidigt som isolering bryts.

Vi vill aktivera dig som gäst och utföra insatser som bevarar dina funktioner. Vi kan utforma aktiviteter individuellt utifrån dina önskemål och behov.

Vår målsättning är också att ge dina närstående avlösning och stöd, samtidigt som vi gör det möjligt för dig att bo kvar i det egna hemmet.

Hjälp med personlig omsorg som du behöver under dagen ingår i uppdraget.

Den personal som arbetar i verksamheten har lämplig utbildning och erfarenhet. Du möts av Silviasystrar, undersköterskor samt vårdbiträden med erfarenhet.

Så ansöker du

Du behöver ett biståndsbeslut för att delta i vår dagverksamhet. Kontakta en biståndshandläggare på kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje för mer information. Biståndshandläggaren hjälper dig även att ordna med turbundna resor och ledsagning. Turbundna resor är kostnadsfritt.

Så söker du omsorg

Du kan också kontakta Tiohundras dagverksamheter för att få veta mer om vad vi erbjuder.

Ulrika Karlsson
Verksamhetschef
Tel 08-123 267 45
ulrika.karlsson@tiohundra.se

Senast uppdaterad
2023-08-30