Hoppa till innehåll

Hej sjuksköterska!

Vi kan erbjuda dig en arbetsvardag med variation, arbetsglädje och gemenskap. Som sjuksköterska i Tiohundra kommer du att få möjlighet till stor flexibilitet.

Två kvinnor i blå vårdkläder ler mot varandra.

Sjuksköterska på Norrtälje sjukhus

På Norrtälje sjukhus erbjuder vi dig som sjuksköterska en utvecklande, stimulerande och patientnära arbetsdag.

Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. Med patienten i fokus bidrar du till trygghet, delaktighet och respekt. Just nu söker vi sjuksköterskor till flera av våra vårdavdelningar och mottagningar. Vi erbjuder fasta tjänster, vikariat och timanställning.

"På Norrtälje sjukhus är det korta beslutsvägar och små avstånd mellan avdelningarna. Man vet vem man pratar med och det är en familjär stämning."
Anette Andersson och Marie Hesselgren, sjuksköterskor som båda arbetat i 40 år på Norrtälje sjukhus

Kvarstannandebonus för sjuksköterskor

Kvarstannandebonusen gäller för dig som är sjuksköterska och arbetar inom 24/7-verksamhet. Den innebär att du kan få max 40 timmar i din tidbank om du stannar kvar i din anställning inom 24/7 ett helt år. Timmarna i tidbanken kommer i februari året efter. Timmarna kan användas till ledighet eller att tas ut som kontant ersättning.

Sjuksköterska på vård- och omsorgsboende

 

Inom Tiohundras vård- och omsorgsboenden arbetas det målinriktat med nya idéer – vi räds inte att prova nya lösningar. Välkommen till en kompetent arbetsgrupp som vet att uppskatta vikten av ett bra team!

Att bygga ett välfungerande, tvärprofessionellt team är väldigt viktigt för oss. Vår vård- och omsorgspersonal har bland annat teamträffar tillsammans där de går igenom avvikelser och samlas för att diskutera hur de boende ska ges bästa möjliga vård. Sjuksköterskorna och paramedicinarna har också samma chef, vilket möjliggör ett bra samarbete mellan boendena.

Som sjuksköterska blir du avlastad av våra kompetenta undersköterskor så att du kan fokusera på de uppgifter som kräver sjuksköterskelegitimation. Din kompetens är viktig för oss och hjälper till att utveckla verksamheten till ett ännu bättre äldreboende. Därför har vi infört kompetensstegar för våra olika yrkesgrupper.

Alla våra lediga tjänster

Senast uppdaterad
2024-01-12