Hoppa till innehåll

Våra vårdavdelningar

Besök på Norrtälje sjukhus

Sjukhuset är öppet för allmänheten vardagar kl 5.45-19.00 och helger kl 8.15-19.00.  Besökstider på vårdavdelningarna är alla dagar kl 15-19. Besök kan ske fritt utanför avdelningarna.

Alla besökare anmäler sig i avdelningsreceptionen. Val av lämplig lokal för besöket ses över. Max två besökare samtidigt per patient. Vårdpersonal har vid behov rätt att begränsa antalet besökande på vårdavdelningarna.

Lokala besöksregler gäller för IVA och akutmottagningen. Kontakta dessa innan besök.

Välkommen som patient och anhörig på Norrtälje sjukhus

Vi vill göra din vistelse hos oss så bra som möjligt. Här hittar du och dina anhöriga praktisk information som kan vara bra att känna till. Har du fler frågor, kan du alltid ta kontakt med en sjuksköterska.

Vårdavdelning 1 – geriatrik

Vårdavdelning 2 – ortopedi och stroke

Vårdavdelning 3 – kirurgi, urologi, gynekologi

Vårdavdelning 4 – medicin

Mer information för dig som är anhörig

Mobiltelefon

Naturligtvis får du använda mobiltelefon, men tänk på att ta hänsyn till dina medpatienter. Patienter som har telemetri får inte använda mobiltelefon.

Måltider

Avdelningarnas mittpunkt är de ljusa dagrummen, där vi serverar frukost, lunch och middag. Här finns också kaffe och te för självservering dygnet runt, både till dig som patient och för dina anhöriga.

Telefon

Om du vill ha tillgång till en telefon vid din säng, kan du hyra en av våra patienttelefoner. För mer information prata med vår personal.

TV

Vi har ett antal tv-apparater som du kan hyra under din vistelse hos oss. För mer information prata med vår personal.

Värdesaker

Vi kan tyvärr inte ansvara för privata tillhörigheter eller värdesaker. Be gärna en anhörig att ta hem värdesaker som du inte behöver under din vistelse hos oss.

Senast uppdaterad
2022-11-25