Hoppa till innehåll

Nyheter från Tiohundra

Flera personer sitter ner i ett rum. En man står vänd mot dem och pekar på en stor skärm.

Förslag tar form i förstudien för om- och utbyggnad av Norrtälje sjukhus

2024-06-17

Under årets första halva har alternativen för en eventuell om- och utbyggnad av Norrtälje sjukhus utvärderas och bearbetats. ”Prioriteringar är inte enkla, men engagemanget är stort och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer fram till något bra” säger Tiohundras projektchef Moa Brismo.

Öppna förskolan – en hälsofrämjande mötesplats

2024-06-05

På öppna förskolan möter man varandra under en tid i livet som både kan vara fantastisk och präglad av ensamhet och oro. Förskollärarna Malin Olsson och Åsa Mikko berättar om hur de ser på sitt uppdrag att arbeta förebyggande och hälsofrämjande.

Personal från Tiohundra står vid ett bord i Societetsparken och en invånare lutar sig fram för att ta upp ett papper från ett bord.

Evenemang i Societetsparken uppmärksammade psykisk ohälsa

2024-05-23

Under onsdagen den 23 maj ägde evenemanget "Under bar himmel" rum i Societetsparken i Norrtälje. Syftet med dagen var att minska stigmat kring psykisk ohälsa och erbjuda invånare en chans att lära sig mer om ämnet i en avkopplande miljö.

Rosa sommarblommor i plantering framför tegelbyggnad.

Se upp för telefonbedragare

2024-05-15

Det är just nu vanligt med bedrägeriförsök över telefon, och vi vill be dig att vara uppmärksam.

En äldre och en yngre kvinna ler mot varandra. Den äldre kvinnan håller en grön smoothie i sin hand.

Besök Tiohundra på Seniordagen

2024-05-08

Seniordagen är ett kostnadsfritt evenemang för äldre som äger rum i Societetsparken i Norrtälje på tisdag den 14 maj mellan klockan 10 och 15. I Tiohundras monter får du möjlighet att lära dig mer om våra omsorgsverksamheter.

Senast uppdaterad
2023-08-30