Hoppa till innehåll

Nyheter från Tiohundra

Ung kvinna står framför vägg med röd klätterros.

”Att jobba inom omsorgen är en ögonöppnare”

2024-06-25

Under fyra veckor sommarjobbar Birgit Karlbom, 17 år, på äldreboendet Eneberg. Arbetet har fått henne att tänka om när det gäller vård- och omsorgsyrken. Det bästa med jobbet är samtalen med de äldre på boendet.

Flera personer sitter ner i ett rum. En man står vänd mot dem och pekar på en stor skärm.

Förslag tar form i förstudien för om- och utbyggnad av Norrtälje sjukhus

2024-06-17

Under årets första halva har alternativen för en eventuell om- och utbyggnad av Norrtälje sjukhus utvärderas och bearbetats. ”Prioriteringar är inte enkla, men engagemanget är stort och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer fram till något bra” säger Tiohundras projektchef Moa Brismo.

Öppna förskolan – en hälsofrämjande mötesplats

2024-06-05

På öppna förskolan möter man varandra under en tid i livet som både kan vara fantastisk och präglad av ensamhet och oro. Förskollärarna Malin Olsson och Åsa Mikko berättar om hur de ser på sitt uppdrag att arbeta förebyggande och hälsofrämjande.

Personal från Tiohundra står vid ett bord i Societetsparken och en invånare lutar sig fram för att ta upp ett papper från ett bord.

Evenemang i Societetsparken uppmärksammade psykisk ohälsa

2024-05-23

Under onsdagen den 23 maj ägde evenemanget "Under bar himmel" rum i Societetsparken i Norrtälje. Syftet med dagen var att minska stigmat kring psykisk ohälsa och erbjuda invånare en chans att lära sig mer om ämnet i en avkopplande miljö.

Senast uppdaterad
2023-08-30