Hoppa till innehåll

Bra att veta

En asiatisk flicka med långt svart hår, vit t-shirt och grön skjorta gör en tänkande min och håller i sina glasögon med vänster tumme och pekfinger. Hon står mot en klargul bakgrund.

När du kommer till din nya arbetsplats ska du få information om dina arbetstider, arbetskläder, hur du sjukanmäler dig och andra saker som är viktiga för dig att veta. Ställ gärna frågor själv om du undrar något eller om det är något som är oklart.

Frågelista

Vi har tagit fram en frågelista med saker som du behöver ta reda på. Spara listan så att du har informationen tillgänglig under din arbetsperiod.

Frågelista

Försäkring

Du är försäkrad på väg till och från jobbet samt under arbetstid. Om du råkar ut för en olycka ska du anmäla detta hos AFA Försäkring.

AFA Försäkring

Arbetsmiljöverket, för dig som nyanställd

För dig som arbetar gäller arbetsmiljölagen och Arbetsmiljöverkets föreskrifter. På länken nedan kan du få mer information om vad som gäller för dig som nyanställ.

Arbetsmiljöverket - för dig som är nyanställd

Utvärdering

När din arbetsperiod är slut kommer du att få ett mejl om utvärdering. Dina tankar och synpunkter är viktiga för oss - svara gärna!

Senast uppdaterad
2022-05-16