Hoppa till innehåll

Towa Jexmark har tillträtt som ny VD för Tiohundra

2024-01-08

Från måndag den 8 januari är Towa Jexmark verkställande direktör för vårdbolaget Tiohundra. ”Jag har fått ett varmt välkomnande, och ser nu fram emot att besöka alla verksamheter och få en bild av läget” säger hon.

Towa Jexmark kommer närmast från en roll som innovationschef inom vårdkoncernen Ramsay Santé och har lång erfarenhet som chef inom sjukvården, de senaste åren med fokus på innovation och digitalisering. Hon är legitimerad sjukgymnast och läkare, specialiserad på invärtesmedicin, och har arbetat kliniskt som läkare i tio år.

Besöker alla verksamheter i bolaget

Towa Jexmark börjar med att träffa bolagsledningen för en lägesuppdatering och kommer sedan att besöka samtliga verksamhetsområden i Tiohundra.

– Eftersom jag tidigare har erfarenhet av att arbeta inom sjukvården kommer jag att börja med omsorgsverksamheterna, säger hon.

Vad är det första du kommer att ta tag i?

– Jag kommer börja med att skapa mig en bild av läget, sätta mig in i lokala förutsättningar och hur samverkan med Norrtälje kommun och Region Stockholm fungerar. Nästa steg blir att se hur vi kan utveckla bolaget framåt.

Towa Jexmark efterträder Peter Graf som VD för Tiohundra.