Hoppa till innehåll

Gruppverksamhet

Föräldragrupp

Alla förstagångsföräldrar bjuds in till att delta i föräldragrupp av sin BVC-sjuksköterska när barnet är fött. Barnavårdscentralen och öppna förskolan samarbetar.

Ung förälder-öppet

Varje tisdag kl 13.00-15.30 är det öppet för unga föräldrar upp till 23 år med barn i åldern 0-6 år och blivande föräldrar. Vi träffas, pratar, leker, fikar, umgås och delar erfarenheter med varandra. Förskollärare håller i verksamheten. Ingen föranmälan. 

Spädbarnsmassage

För dig med barn i åldern 2-5 månader. Spädbarnsmassage är ett tillfälle för dig som nybliven förälder att få en avkopplande och lugn stund tillsammans med ditt nyfödda barn och lära känna, förstå och besvara ditt barns kroppsspråk och signaler.
Vi träffas i liten grupp vid fyra tillfällen. Kursstarter sker löpande under våren. Är du intresserad? Skicka en intresseanmälan till oppna.forskolan@tiohundra.se

HLR – hjärt- och lungräddning till barn

Du får lära dig livräddarteknik med olika praktiska handgrepp vid hjärtstopp och luftvägsstopp på barn. Övningarna tränas både på baby- och juniordocka. Du får också lära dig hur du använder en hjärtstartare.
Kursen är kostnadsfri och riktar sig till dig som går på öppna förskolan och/eller BVC inom Tiohundra. Kursen är för vuxna och man bör ha barntillsyn.

Vårens kurser:
Tisdag 14/3 - Fullbokad
Tisdag 18/4 - Fullbokad
Tisdag 2/5
Tisdag 30/5

Kursen är kl 17.00-19.00 med Malou Gustavsson, huvudinstruktör i HLR, på Lasarettsgatan 2 (bredvid Norrtälje sjukhus).
Anmäl dig till öppna förskolan genom att mejla: oppna.forskolan@tiohundra.se
Skriv vilka datum du kan tänka dig att gå och ditt telefonnummer

Senast uppdaterad
2022-05-06